Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya 15 Milyon TL'lik Jest (Uğur Akkuş Kimdir , Ne İş Yapıyor?)

Son dakika haberi: Eski manken Ebru Şallı 'ya , eşi Uğur Akkuş 'tan büyük jest geldi. Akkuş 15 milyon TL 'lik bir malikane satın aldı.

Uğur Akkuş kimdir?

Uğur Akkuş, eski manken Ebru Şalllı 'ya 15 milyon tL 'lik malikane satın aldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından en çok araştırılan konu Uğur Akkuş kimdir ? konusu oldu.

GEÇTİĞİMİZ EYLÜL 'DE EVLENDİLER

Eski manken Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş geçtiğimiz eylül ayında  dünya evine girmişlerdi.

UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

Akkuş, 1984 yılında dünyaya geldi. Baba Mahmut Akkuş, Arap asıllı bir anne ve Türkmen bir babanın oğludur.
 
İlk ve ortaöğreniminin ardından  Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Akkuş, daha sonra Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi ’nde devam etmek için üniversite yaşamına bir süre ara verdi ve ticarete atıldı. 

Dış ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı görevini yapan Akkuş, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı görevinde de bulundu. 

Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliği görevinde de bulunan Akkuş,KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde de bulunmuştur. 

İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı, başkanı ve yönetim kurulu üyelik görevi halen devam etmektedir.İyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça bilmektedir. Bekar ve 2 çocuk babasıdır.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA

Magazin Haberleri