TOKİ Başvuru Sonrası SMS Neden Gelmiyor? İşte Nedeni!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine müracaat işlemlerinin başlamasının sonrasında milyonlarca dar gelirli yurttaş, kendi evinde oturmanın hayaliyle başvurusunu yapmaya başladı.

Ziraat Bank ve Halk Bankası'ndan alınan SMS ile ödemelerin gerçekleştirilmesini bekleyen yurttaşlar, mesaj gelmemesi üzerine arama motorlarında bunun sebebini araştırmaya başladı. Peki TOKİ mesajı neden gelmiyor? TOKİ başvurusu sonrası SMS gelmemesinin sebebi nedir? Cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştığı ve 14 Eylül 2022 tarihi itibariyle müracaatların alınmaya başlandığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kendi evinde oturmanın hayalini kuran dar gelirli milyonlarca vatandaş, müracaat işlemlerini gerçekleştirmeye başladı. E-devlet üzerinden gerçekleştirilen müracaatların sonrasında Ziraatbank ve Halk Bankası'ndan SMS bekleyen yurttaşlar, bu mesajın gelmemesi sebebiyle arama motorlarında TOKİ başvurularının sonrasında SMS gelmemesinin sebebi nedir? Sonra sorunun cevabını araştırmaya başladı.


TOKİ Başvuru Sonrası SMS Neden Gelmez?

Milyonlarca vatandaşın çok kısa süre içerisinde gerçekleştirdiği müracaat işlemlerinin sonrasında Halkbank ile Ziraat Bank sistemlerinde yoğunluk yaşandığı öngörülüyor. Kısa mesajların bu nedenle geciktiği öne sürülürken, bankalar tarafından konuya yönelik henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuya yönelik resmi açıklama yapıldığında detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Gündem Haberleri