Otomobil Kullanarak Yapılan Uyuşturucu Sevkiyatına Hızlı Müdahale: Eş Zamanlı Operasyonda 6 Şüpheli Gözaltında!

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında İstanbul'dan Samsun'a büyük bir uyuşturucu sevkiyatının planlandığı istihbaratı üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Yapılan fiziki takiple, 6 şüphelinin koordineli bir şekilde hareket ettiği ve 2 araçla il sınırlarını aşarak alternatif köy yollarını kullandığı belirlendi.

Araştırmalar neticesinde, il sınırlarına giriş yaptıktan sonra araçlardan birinin İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'ne, diğerinin ise Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi'ne gittiği tespit edildi.

Eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek, şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, 10 kilogram metamfetamin, 8 bin 332 sentetik hap, 3 kilo 281 gram skunk, 64 gram kokain, ruhsatsız bir tabanca, 7 mermi, bir ruhsatsız tüfek, 8 tüfek kartuşu ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 237 bin 700 lira ve 4 bin 730 dolar ele geçirildi. Olayla ilgili B.A., M.K.D., A.E., B.E., M.Z. ve E.T. gözaltına alındı.

Gündem Haberleri