Nike'da 'Torpil Krizi' Üst Düzey Yönetici İstifa Etti

Nike'ın üst düzey yöneticilerinden Ann Hebert, oğlunun adının karıştığı 'Kart' ile 'İndirim torpili' skandalının ardından istifasını duyurdu.

Dünyaca ünlü spor giyim markası Nike'ın Kuzey Amerika bölümünden sorumlu başkan yardımcısı ve genel müdürü Ann Hebert, oğlunun adının karıştığı skandalın ardından istifa kararı aldı.  

Bloomberg Businessweek dergisi geçtiğimiz hafta Hebert'in 19 yaşındaki oğlunun iş faaliyetlerini gündeme getirmişti. Haberde , annesinin adına kayıtlı kredi kartıyla sınırlı sayıda piyasaya sürülen 600 ayakkabıyı alan Joe, daha sonra kendi giyim firmasından bu ürünleri satarak 20 bin dolardan fazla gelir elde etti. Haberde Joe'nun kovid-19 döneminde dâhi kar elde etmeyi bırakmadığı vurgulandı.

Yeni İş haberleri yayımlandı. Son iş haberlerini takip etmek, diğer adaylarla iletişime geçmek ve arkadaşlık kurmak için TIKLA VE İNDİR.
 

Joe'nun sınırlı sayıdaki bu ayakkabılara annesi sayesinde erişim sağladığının altı çizilirken, çifti 12 bin dolara satılan ayakkabıları annesinin indirim hakkı vesilesiyle daha da ucuza aldığı belirtildi. Konunun gündeme gelmesi üzerine Joe Hebert, Bloomberg'ü arayarak annesinin bu olaydan habersiz olduğunu, annesini ilham aldığını fakat bu tür bir şeye müsaade etmeyeceğini kendisinin sorumlu olduğunu annesinin adınının silinmesini talep etmişti. Fakat haberlerin ardından eleştirilerin odağı haline gelen Ann Hebert, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Dünya Haberleri