Emeklilerin Kurban Bayramı İkramiyesi için Tarih Açıklandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli bayram ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödeneceğini söyledi.

Emekli ve hak sahpilerinin bayram ikramiyeleri için tarih açıklandı. Selçuk, zamlı Temmuz aylıkları ile Kurban bayramı ikramiyelerinin SSK emeklileri için  17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri için 25-28 Temmuz'da hesaplara yatacağını söyledi. Emekli sandığı kapsamında emekli olan vatandaşların Ağustos ayına ilişkin aylıklarının, Kurban Bayramına gelmesi nedeniyle Temmuz aylık farkının , Ağustos aylıklarının ve kurban bayramı ikramiyelerinin birlikte ödeneceğini söyledi.

Bu çerçevede Ziraat Bankası'ndan her ayın 1-2'sinde emekli aylığı alanlara 28 Temmuz'da , 3-4-5. günlerde emekli aylığı alanların da 29 Temmuz'da ödemelerinin yapılacağı bildirildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Şimdiden aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri