Ayağı Sakatlanınca Hastaneye Giden Yeni Evli Kadın, Erkek Olduğunu Öğrendi...

Çin'in güneyinde yaşayan 25 yaşındaki yeni evli kadın, ayağı sakatlanınca doktora gitti.

Genç kadın, burada yapılan muayene ve tedavinin ardından kadın olarak dünyaya gelmiş bir erkek olduğunu öğrendi.  Kadın cinsel organına sahip olmasına rağmen erkek kromozomları taşıdığı ortaya çıkan Pingping isimli genç kadın, hiçbir zaman adet görmemesine rağmen durumdan daha önce şüphelenmedi. Ayağında oluşan bir yaralanma sonucu mnuayene olan genç kadının kemiklerinin normal kadın kemiklerinden farklı geliştiğini fark eden doktorlar tüm vücudu incelemeye aldı.

Yapılan tetkikler sonucunda kadının vücudunda döl yatağı ve yumurtalık olmadığı belirlendi. Doktorlar yeni evli olduğu belirtilen kadına, bu durum nedeniyle hiçbir zaman bebek sahibi olmayacağını söylediler. Pingping, çocukken daha önce doktora gittiğini fakat olağanüstü bir durumun kendisinde daha önce tespit edilmediğini söylerken, kadın kimliği alarak kimliğini değiştirmeye karar verdiğini söyledi.

Kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alışverişi, yeni iş haberleri için... Yeni memur alımı duyuruları yayımlandı! İlkokul, lise , önlisans ve lisans iş haberlerini takip etmek için TIKLA VE ÜCRETSİZ İNDİR.

Dünya Haberleri