Adnan Oktar, Kediciklerinin Dekolte ve Mini Eteğinin Amacını Açıkladı

Son dakika haberi: Mahkemede savunma veren Adnan Oktar, ifadesinde kadınların dekoltesine ve mini eteklerine neden karışmadığını da söyledi.

Adnan Oktar, kediciklerine neden mini etek giydirdiğini açıkladı. 

Bin 365 yıla kadar hapis cezası istenen Adnan Oktar'ın yargılanmasına bugün devam edildi. Mahkemede esas hakkındaki savunmasını veren Oktar, kediciklerim dediği etrafındaki kadınların neden dekolteli mini etekli olduğunu da açıkladı. 

Savunmasında FETÖ'nün başarılı olması durumunda kendisini yok edeceğini söyleyen Oktar, kendisini seven kadınların tutuklanmayacaklarını bilseler mahkeme salonuna dolacaklarını, kendisini hayranlık derecesinde sevdiklerini söyleyerek,  "Lüks ve zenginlik tebliğ metodudur çünkü Müslümanları fakir, zavallı görürler ama bizim anlattığımız İslam herkesin seveceği İslam. Cinsellikle ilgili ithamlar o kadar belli ki. Cinsel bir ilişki varsa tespit edilir, benim elim başka birinin eline değse hemen anlaşılır. Nefesim bile üstüne gitse genetikten anlaşılır. Bunlar çizgi romanla, hikayeyle olmaz, bilimle olur. Böyle tespitler yapılmamış, şehir masalı. Kız arkadaşlar (itirafçı sanıklar ile mağdur/müşteki kadınlar) tutuklanmayacaklarını bilseler buraya doluşurlar. Beni hayranlık seviyesinde seviyorlar. Mütalaada kadının kibrini kırmak için cinsel sömürü sistemi yapıldığını söylenmiş. Kadın asaletiyle güzeldir. O zaman genelevlerdeki kadınların kibri yok. B. ile Ç. (şikayetçi iki kadın) beni deliler gibi sever. Benim yanımda en güzel kıyafetleri giyiyor, en güzel yiyecekleri yiyorlardı. Beni dehşete düşürdüler. Ben onlara prenses gibi davranıyordum. Allah ömür verirse yine görüşeceğiz zaten" dedi.

DEKOLTELİ MİNİ ETEKLİ NAMAZ KILABİLİRSİNİZ DEDİM BİNLERCE KİŞİ MÜSLÜMAN OLDU

Dekolte ve mini etek konusuna da savunmasında değinen Adnan Oktar, "Benim bine yakın kız arkadaşım var. Kimsenin kıyafetine karışmam. Ben dekolteyi savunmasaydım gençlerde ayaklanma oluyor, o zaman sözüm geçmez. Genç kızlara dedim ki dekolteli, mini etekli olanlar da namaz kılabilir. Milyonlarca genç kızı, kadını İslam'a kazandırmış oldum. Bizim amacımız çok iyi niyetliydi. İslam'la dekolte çatışmaz, siz kafir değilsiniz mesajını vermekti amaç" ifadelerini kullandı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

Gündem Haberleri