İslam Memiş Uyardı ‘’Soygun Var Al’’

Altın fiyatları ile beraber dolar yükselirken ünlü ekonomist İslam Memiş’ten bomba uyarılar geldi. Memiş, gram altında yaşanan tırmanış sonrası yatırımcıları uyardı.

BDDK Kararı sonrası düşüşe geçen dolar ve altın eski seviyelerine yaklaşıyor. Yükselen piyasalar sonrası Para ve Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten flaş uyarılar geldi. Yatırımcıları sosyal medya üzerinden uyaran İslam Memiş, "Bugün diyorum ki soygun var al" dedi ve Eylül ayına işaret etti.

Memiş açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Piyasalar kapandıktan sonra ons fiyatlarının daha da gerilemesi, yurt dışı piyasa kaynaklı. Yurt içi piyasada banka makas aralıklarını da göz önünde bulundurup panik yapmayın, malınızı kaptırmayın!

Dünyada altın ve gümüşü şuan kim ucuza alıyor? Dolar sahipleri. Doların zirvesi, emtia fiyatlarının dibi. Kim alıyor, neden alıyor?

Eylül-Ekim tufanının hazırlığı yapılıyor. Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Dolar endeksi gerilediğinde bu sefer de onslar toparlanacak. Yani, ucuza mal almak yok. Bu süreç tevafuk değil, soygun.

Mart’ta savaş var manipülasyonunu gördünüz. O zaman da “manipülasyon var, almayın” dediğimi hatırlarsınız. 2.059’dan 1.782’ye gerilediğini gördük. Bugün de diyorum ki “soygun var, al” Eylül’de anlayacaksınız.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  / 

Ekonomi Haberleri