İcradan Yarı Fiyatına Satılık Çeyrek Altın

Son dakika haberi: Bir kuyumcuya ait olan 114 tane çeyrek, 6 tane gram, 2 tane Cumhuriyet, 2 tane yarım altın ve 22 ayar bilezik ile künyeler yarı fiyattan satışa sunulacak.

Yarı fiyatına altın satışı yapılacak.

icraburada.com adlı bir internet sitesinde yer alan şartnameye göre 67 bin TL değerinde olduğu belirtilen direkt nakde çevirebilme olanağı bulunan 114 tane çeyrek, 6 tane gram, 2 tane Cumhuriyet, 2 tane yarım altın ve 22 ayar bilezik ile künyelerin bulunduğu birçok ürünün 22 Ağustos 2019 günü yarı fiyatına satışa sunulacağına yer verildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan icraburada.com Genel Müdürü Caner Çakı, şu ifadeleri kullandı:

“Açık arttırma usulü ile satışa çıkacak olan altınlara ilginin yoğun olacağını düşünüyorum. Özellikle ihalenin sonuçlanmasının ardından alınan ürünlerin hemen nakde çevirilme imkanının bulunması da ihaleyi daha cazip bir hale getiriyor. Nasıl ki bu ihalede direkt kar yapma olasılığı bulunuyorsa, icralık ürün alımlarının geneline bakıldığında uygun fiyata ürün alma fırsatı bulunuyor. İhaleye katılanların özellikle araç, arsa, konut ve iş yeri alımlarında bu fırsatı değerlendirme şansı bulunuyor. İcra ihalelerine katılım için internet üzerinden veya çağrı merkezimize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

Ekonomi Haberleri