Fırsatı Kaçırmayın Diyerek Uyardı ve Tavsiye Verdi Dünyaca Ünlü Ekonomistten Flaş Açıklamalar

Dünyaca ünlü Finans uzmanı ve yazar Robert Kiyosaki'den yatırımcılara uyarı geldi. Kiyosaki, ‘’Dünyanın en büyük ucuzluk fırsatının içerisindeyiz. Kendinize dikkat edin” dedi.

Altın ve Döviz fiyatları son dönemlerin en hareketli dönemlerinden birini yaşıyor. ABD enflasyonun açıklanmasıyla beraber Fed’in faiz artışında daha yüksek rakamları değerlendirebileceği iddiaları üzerine piyasalarda olağanüstü hareketlilik yaşanıyor.

Altın Son 11 Ayın Zirvesinde

Altın fiyatları dün itibariyle son 11 ayın en düşük seviyelerini görmüştü. Ons altın fiyatları 1.700 doların altına kadar gerilemişti. Gram altın fiyatları da dün itibariyle 955 liraya kadar düşüş yaşamıştı. Doların uluslararası piyasalarda değer kazanması altın fiyatlarını ciddi anlamda baskıladı.

Dolar, Euro’yu Solladı

Dolar, iki gün önce büyük bir atak yaparak son 20 yılın ardından Euro ile eşitlenmiş ve hatta Euro’yu sollamayı başarmıştı. Dün küresel piyasalarda Euro dolara göre bir nebze değer kazanmış ve tekrardan doların üzerine çıkmıştı.

Dünyaca ünlü Finans uzmanı ve yazar Robert Kiyosaki, resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Yatırım uzmanları büyük bir çöküşün geldiğini belirterek vatandaşları altın yatırımı konusunda uyardı. Kiyosoki’de “Favori kelimemi biliyorsunuz: Varlık balonu iğnesini buldu ve fiyatlar çökmeye başladı. Ardından fiyatlar düşmeye başladı. BTC ve emlak gibi birçok piyasada, dipten satın almak için fonlarımı saklıyorum. Federal rezerv zaten bitik durumda. Şu anda dünyanın en büyük ucuzluk fırsatının içerisindeyiz. Kendinize dikkat edin” tavsiyesinde bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  / 

Ekonomi Haberleri