Acil Nakit İhtiyaçları için Vakıfbank’ın Başlattığı Kredi Kampanyası Sürüyor

Acil nakit paraya ihtiyacı olanların kredi konusundaki araştırmalar devam ediyor. Kredi faizlerinin yüksekliğinden şikayet eden vatandaşlar, düşük faizle hangi bankadan, ne kadar vadeyle kredi çekebileceğini araştırırken, kamu bankaları özel bankalara nazaran daha uygun faizle kredi vermeye devam ediyor.

Vakıfbankın ihtiyaç kredisi kampanyası için de başvurular devam ediyor. 

Vakıfbankın resmi internet sayfası üzerinden yapılan bilgilendirmede tüm ihtiyaçlar için 36 aya kadar vade imkanıyla ihtiyaç kredisi verileceği, söz konusu kredi kampanyasına internet üzerinden ve mobil uygulama üzerinden, SMS ve şubelerden başvuru yapılabileceği kaydedildi.

Vakıfbankın kredi kampanyasında, aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, üç ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, üç ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli olarak geri ödeme imkanı sunuluyor. 

50 BİN TL KREDİDE AYLIK ÖDEME 1902 TL

Vakıfbank kredisini kullanmak isteyen vatandaşlar 3 ile 36 aya varan vade imkanlarından faydalanabiliyor. 

Söz konusu kredi kampanyasında faiz oranı %1.51 olarak belirlendi. Vakıfbank’tan 50.000 tl kredi çekenler 36 ay vade imkanıyla aylık %1.51 faizle, aylık 1902 tl ödeme tablosuyla karşılaşıyor. 

Vakıfbankın konut kredisi , taşıt kredisi , ihtiyaç kredisi gibi kredileri ile alakalı tüm detaylara Vakıfbank resmi internet sayfasından erişim sağlanabiliyor.

Ekonomi Haberleri