Sağlık Bakanlığı 20 Nisan Koronavirüs Tablosunu Yayımladı

Sağlık Bakanlığı'nın resmi sayfasından 20 Nisan 2021 tarihine ait koronavirüs verileri paylaşıldı.Dün 341 kişinin vefat ettiği ülkemizde, bugünkü can kaybı, vaka sayısı, iyileşenlerin sayısı, Türkiye'de kovid-19 kaynaklı toplam can kaybı ve daha fazlası bu haberimizde...

20 NİSAN KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığınca dün yayımlanan tabloda 341 kişinin daha koronavirüs nedeniyle öldüğü, 55 bin 149 vaka tespit edildiği, test sayısının ise 318 bin 869 olduğu aktarılmıştı.

Sağlık Bakanlığı tarafından dün yayımlanan tablo şu şekildeydi: 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimizin Düzce, Çanakkale, Zonguldak ve Yalova'nın olduğunu belirtirken, azalan illerimizin Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman olduğunu bildirdi. Bakan Koca, vaka sayısındaki artış hızının azaldığını, sayıların da azalacağını belirtti. Sağlık Bakanı Koca, "100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimiz Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova. Azalan illerimiz ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman. Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak." ifadelerini kullandı.

Coronavirüs Haberleri