1 Ekim Koronavirüs Tablosu Yayımlandı mı? İşte Dünkü Vaka Sayısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'nın 1 Ekim 2020 Türkiye Koronavirüs tablosunu açıklaması bekleniyor. İşte dünkü corona tablosu ve koronada ilk başta görülen o iki belirti.

Bugünkü corona tablosu bekleniyor.

Her akşam saat 19.05 civarında korona Türkiye tablosu açıklanıyordu. Ancak Sağlık Bakanlığı, bugün corona tablosunu açıklamakta gecikti. Gözler, Dr. Fahrettin Koca 'nın Twitter adresi üzerinden yapılan  açıklamasında ve covid19.saglik.gov.tr adresi üzerinden yayımlanacak korona tablosunda.

DÜNKÜ CORONA TABLOSU

Önceki gün yayımlanan coronavirüs tablosu şu şekildeydi:

KORONAYA YAKALANAN KİŞİ: BU İKİ BELİRTİ HEP VARDI

Koronavirüse yakalanan 28 yaşındaki M.B. , işu ifadeleri kullandı:

"İlk gün boğazımda bir gıcıklanma vardı. Grip başlangıcında olduğu gibi burnumda yanma ve boğazımda sürekli gıcıklanma , biraz da öksürük vardı. Belirtilerin kendini gösterdiği ikinci günde ise öksürük yavaş yavaş başladı ve boğazımdaki ağrı artmaya başladı. İkinci gün bunlara ek olarak halsizlik de başladı. Üçüncü gün ise ateşim sürekli yükseliyordu. Halsizlik iyice artmış ve öksürükler sıklaşmıştı. "

M.B. "Semptomların artmasının ardından hastaneye gittim ve cronavirüs testi yaptırmak istediğimiz söyledim. Yapılan Covid 19 testimin sonucu 1,5 gün sonra çıktı ve pozitif olduğumu öğrendim"

Daha sonra evde tedaviye alındığını , semptomların gittikçe azaldığını söyleyen coronavirüs hastası, öksürüğün ara ara devam ettiiğini söyledi.

Koronaya yakalandığı ilk günlerde ise öksürük ve ateş yükselmesinin sık sık görüldüğünü söyledi. Bu iki belirti, corona sürecinde sürekli vardı. 

Coronavirüs Haberleri