Süleyman Soylu Pazar Günü Saat Kaçta Hangi Kanalda Konuşacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Pazar günü hangi kanalda konuşacak? Canlı ayın saat kaçta başlayacak? İstanbul 'a kayyum ataması mı yapılacak? İşte detaylar.

Süleyman Soylu Pazar Günü Saat Kaçta Hangi Kanalda Konuşacak?

Süleyman Soylu Pazar günü saat kaçta canlı yayına çıkacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , İstanbul 'a kayyum ataması ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Soylu, bir gazetecinin“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı da eleştirmiştiniz. ‘Pejmürde ederim’ demiştiniz. İstanbul’a da mı kayyum atanacak, pejmürde kelimesini nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna, “Onu Pazar sabahı Hakan Çelik'te açıklayacağım”  şeklinde cevap verdi.

Bakan Soylu 'nun bu sözleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir açıklama yaptı ve polemiğe girmeyeceğini söyledi.  Bugün yeni bir açıklama yapan İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Pazar günü şu bu denecekmiş. Bunların tümü polemik. Ben pazar günü kimin ne diyeceğini umursamıyorum. Ben pazar günü İstanbullulara 5,5 milyon metrekarelik bir ormanı nasıl açacağıma yönelik çalışma yapacağım. Onun için hiç umursamıyorum. Benim işim hizmet. Gezimi de paylaşacağım. Bakalım insanlar o polemiği mi benim gezdiğim ormanı mı merak edecek. Bu akıl tutulmasıdır. Aslında nerede yanlış yaptık demeliler. Aslında iktidar partisinin içinde olup bunu diyenler var."

PAZAR GÜNÜ PROGRAMI SAAT KAÇTA?

Süleyman Soylu Hakan Çelik 'in konuğu olacağını söylemişti. Peki canlı yayın hangi kanalda ? Saat kaçta? 

Hakan Çelik Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu pazar sabah 10.00’da CNN Türk’te canlı yayın konuğum olacak. Sıcak gündeme dair çok önemli soruların yanıtları bu yayında" dedi.

Program Cnn Türk ekranlarından yayımlanacak.

GELİŞMELERDEN ANBE AN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN