Süleyman Soylu O Konu Hakkında Sert Çıktı: "Bıktım Usandım"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Soylu açıklamasında, bir konu hakkındaki bıkkınlığını dile getirdi.

Süleyman Soylu O Konu Hakkında Sert Çıktı: "Bıktım Usandım"

Bakan Soylu: Bıktım usandım.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hürriyet Gazetesi' ne bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Soylu yaptığı özel açıklamada , son dönemlerde artık kendsiine bıkkınlık veren bir konuya değindi. 

Süleyman Soylu, definecilerden yakındı ve artık onlardan gına geldiğini söyleyerek, "Definecilerden bıktım yoruldum, Definecilerin gözlerinde çizgi film karakteri gibi dolar işareti dönüyor." dedi.

HEDEFTE FETÖ ALTINLARI VAR

Bakan Soylu açıklamasının devamında , definecilerin hayalinde FETÖ altınları olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bunların herkesi kandırdığını söylüyor.

İçişleri Bakanı Soylu, "Koskoca adamlar kapımızı çalıyor, 'Şurada FETÖ altınları var', 'Burada FETÖ'nün gömülü paraları var' diyorlar. Herkesi kandırıyorlar, herkesi de birbirine düşürüyorlar. Bugüne kadar bir şey çıkarttıklarını da görmedim" dedi.

ERDOĞAN 'DAN TALİMAT

Geçtiğimi gün düzenlenen toplantıda Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, Gümüşhane’nin Taşköprü Yaylası’nda yasal izinle yapılan define kazısında toprak doldurulup yok edilen 12 bin yıllık ‘Dipsiz Göl’le ilgili son durumu sordu. Kurum, bu konuda kazıya izin verme yetkisinin valilikte olduğunu söyledi. Kurum, bölgenin doğal SİT alanı kapsamına alındığını ve eski haline getirmek için çalışmaların başlatıldığını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu kazılar nasıl yapılıyor, nasıl bu izinler veriliyor? Böyle bir define kazısı izni nasıl verilir? Yetkili valilik bu konuda hassas olmalı. Bir daha da kimseye böyle bir yetki, böyle bir kazı izni verilmesin” talimatı verdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA