Son Dakika... Hükümetten Mahkumlara Af Açıklaması İçin Yeni Tarih

Mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesi için son dakika açıklaması geldi. AK Parti 'den yapılan açıklamada infaz düzenlemesinin Mart ayında meclise geleceği bildirildi.

Son Dakika... Hükümetten Mahkumlara Af Açıklaması İçin Yeni Tarih

Ak Parti Zonguldak Milletvekili 'ndan mahkumlara af açıklaması. 

Bengü Türk adlı televizyon 'da Cem Açıkgöz 'ün konuğu olan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar , mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesine değindi.  Sosyal medya üzerinden gelen soruları yanıtlayan , gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Uçar, infaz düzenlemesi ile ilgili gelen soruyu yanıtladı. 

CUMHURBAŞKANLIĞI 'NA SUNULDU

İnfaz düzenlemesi hakkında geçtiğimiz gün bir açıklama yapan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül "Meclis'in gündeminde olacak bir konu. 'Şu tarihte olur ya da şu şekilde olur.' dememiz, Meclisin saygınlığına, yasamanın asliliğine aykırı olur. Cumhurbaşkanımız da 'Birkaç hafta içinde neticeye kavuşur.' dedi. Umut ediyorum Meclisimiz, AK Parti Grubu öncülüğünde uzlaşıyla bu konudaki talepleri de yerine getirecektir." ifadelerini kullandı.

Bakan Gül açıklamasında infaz düzenlemesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın onayından geçtiğini söyledi.

DÜZENLEMEYE ALINMAYAN SUÇLAR

MECLİSE GELİYOR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yaptığı son dakika açıklamasında 2. yargı paketinin Mart ayında meclis geleceğini söyleyerek,  "2. Yargı Paketi Mart Ayında TBMM'ye gelmesi bekleniyor. İnfaz Düzenlemesi ile ilgili gelişmeler de olacaktır..." dedi.

Af bekleyen kadın ve erkek vatandaşlar bu sayfada toplanıyor: Bilgi alış verişi için   TIKLA KATIL