Son Dakika Haberi: AK Parti'den Mahkumlara Af Açıklaması

Mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesi için AK Parti 'den bir son dakika açıklaması daha geldi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül , yaptığı açıklamada infaz düzenlemesinde kararın AK Parti grubunda olduğunu söyledi.

Son Dakika Haberi: AK Parti'den Mahkumlara Af Açıklaması

Abdulhamit Gül 'den mahkumlara af açıklaması.

Adalet Bakanı Abdulkhamit Gül bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Gül yaptığı açıklamada mahkumlara af meselesi ile nafaka düzenlemesine değindi. 

ON BİNLERCE MAHKUM VE MAHKUM YAKINI BEKLİYOR

MHP 'ninseçim vaadi olan mahkumlara af meselesi , İstanbul seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da dile getirilmişti. Bu açıklamalar sonrasıteklif hazırlandı. Ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kamuoyunda mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesi tekliflerini geri çektiklerini , AK Parti 'nin hazırlayacağı düzenlemeye destek vereceklerini söyledi. 

HENÜZ TEKLİF YOK

Konu ile ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül , infaz düzenlemesi için henüz bir teklifin olmadığını söyledi. 

Aile içi şiddet meselesine değinen Bakan Gül, "Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet Bürosu'nun Türkiye genelinde yaygınlaştırılması için tüm çalışmalar yapıldı. Bu konuda elbette yargı sonuçtur, olan hadiseyi cezalandırır ama ortak dileğimiz o kişi bu şiddete maruz kalmadan, yaralanmadan, saldırı yapılmadan bu işlerin önlenmesi." dedi.

AK Parti grubunun infaz düzenlemesi için karar verecek grup olduğunu söyleyen Bakan Gül, "İnfaz düzenlemeleri AK Parti grubunun vereceği bir karardır, henüz teklif yok." dedi. 

AF düzenlemesi bekleyenler bu sayfada  >>> TIKLA TAKİP ET

Süresiz nafaka hakkında da konuşan Bakan Gül, "Süresiz nafaka sürdürülebilir değil, nafaka konusunda mağduriyet yaratmayacak ortak uzlaşıyla çözüm bulmalı" dedi.

Peki sizce af çıkmalı mı? Hangi suçlara çıkmalı? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

AF  HABERLERİ İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN