Hükümetten PTT Ucuza Yağ Satacak Açıklaması: "PTT'nin Böyle Bir Görevi Yok"

Hükümetten PTT ucuza ay çiçek yağı satışı yapacak konusunda açıklama geldi. Bakan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada PTT'nin ucuza satmak gibi bir görevi olmadığını söyledi.

Hükümetten PTT Ucuza Yağ Satacak Açıklaması: "PTT'nin Böyle Bir Görevi Yok"

PTT'nin ucuza satacağı ayçiçek yağı hakkında son dakika açıklaması geldi.

Geçtiğimiz hafta bir açıklama geldi ve PTT'nin online alış veriş sitesi olan pttavm sayfasında ucuza ayçiçek yağı, un, şeker ve gıda ürünleri satışı yapılacağına yer verildi. Yapılan açıklama sonrası henüz PTT AVM sayfasında uygun fiyatlı ayçiçek yağı satışı yapılmazken konu ile ilgili  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir açıklamada bulundu.

PTT'nin Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde  basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Bakan Karaismailoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. "PTT'ye yeni proje" diyerek açıklamasına başlayan Bakan Karaismailoğlu, PTT'nin ucuza ayçiçek yağı satacağı açıklaması ve haberleri ile ilgili  PTT'nin ucuz gıda satmak gibi bir görevi bulunmadığını söyledi.

Bakan Karaismailoğlu, PTT AVM adlı ticaret sitesinin diğer siteler gibi çalıştığını, firmaların bu sayfa üzerinde kendi sayfalarını açtığını ve buradan satış yaptığını söyledi. Bakan açıklamasında, "PTT'yi özellikle kargo alanında önümüzdeki günlerde uluslararası prestijli bir marka haline getirmek için çalışmalarımız var. Amazon gibi olabilir. PTT kendi içerisinde bir reform süreci geçiriyor. Bitince önümüzdeki günlerde açıklama yaparız." dedi.

UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER NE ZAMAN?

Yapılan açıklamaya göre PTT'nin değil Tarım Kredi Kooperatifierinin ve diğer marketlerin uygun fiyatlara bu sitede satacağı anlaşılıyor.