Hamza Yerlikaya Diplomalarının Fotoğrafını Paylaştı

Son günlerde diplomalarının sahte olduğu iddia edilen Hamza Yerlikaya, bu iddialara sosyal medya hesabındna cevap verdi ve diplomalarını paylaştı.

Hamza Yerlikaya Diplomalarının Fotoğrafını Paylaştı

Hamza Yerlikaya diplomalarını paylaştı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, son günlerde hakkındaki sahte diploma tartışmalarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Yerlikaya, diplomalarının fotoğrafın paylaştı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yerlikaya,  "Sen iftira ile bayrağımıza leke sürenlere yaranmak için onlarla aynı sofrada kaşık sallarken, Ay ve yıldıza duyduğum sevdayı defalarca göndere çektirerek kanıtladım. Ey müfteri Engin Özkoç, maaşım belli işte hakikat bu belgelerde ya ispat et ya istifa." dei.

LİSE, LİSANS VE YÜKSEK LİSANS DİPLOMALARI

Hamza Yerlikaya, paylaşımında lise, lisans ve yüksek lisans diplomasının fotoğraflarını da yayımladı.

ENGİN ÖZKOÇ NE DEMİŞTİ?

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç sosyal medya hesabındna yaptığı açıklamada, "GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI HAMZA YERLİKAYA'YA CEVABIMDIR! SAHTEKARLIKTAN SUÇLU BULUNAN BİRİ NASIL MİLLETVEKİLİ SEÇİLİYOR? NASIL CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI OLABİLİYOR? NASIL VAKIFBANK YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLABİLİYOR? VE HALA NASIL BAKAN YARDIMCILIĞINA DEVAM EDİYOR?" demişti.