Gözler İletişim Başkanlığı'nda: Berat Albayrak Açıklaması Saat Kaçta?

Son dakika haberi: İletişim Başkanlığı'nın önümüzdeki saatlerde Berat Albayrak hakkında bir açıklama yapacağı açıklandı.

Gözler İletişim Başkanlığı'nda: Berat Albayrak Açıklaması Saat Kaçta?

İletişim Başkanlığı açıklama yapacak.

Berat Albayrak'ın dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden yapılan istifa açıklamasının ardından resmi bir açıklama geldi. Habertürk'ün son dakika olarak aktardığı bilgiye göre İletişim Başkanlığı'nın önümüzdeki saatlerde bir açıklama yapacağına yer verildi. 

Açıklamada istifa tartışmalarına değinileceği, konuya açıklık getirilmesi bekleniyor.

Mehmet Metiner, istifa haberleri ile ilgili yaptığı son açıklamada şunları söylemişti:

"Ak Parti’ye ister en başından ister en sonunda katılmış olsun Reis’e ve davamıza sadık olanların hepsi “evin oğlu”dur. Ve hepsi birbirinden değerlidir. Hiç kimsenin asla kastetmeyeceğim sözler üzerinden içimize fitne salmasına izin vermem. Fitnecilerin oyununa gelmeyiz." 

Uyarı/yorum: Siyaset yapmaya meraklı olanlar veya kamuoyuna kişisel eleştirilerini siyasete zarar verecek şekilde sunmayı gerekli görenler devlet organlarında görev almamalı. Reis yaşanan üzücü tecrübelerden hareketle devlet organlarına ve siyasetin kendisine ayar vermeli.

Uyarı/yorum: Devletin istişare organında görevli bir eski siyasetçinin kalkıp tv ekranlarında B. Albayrak yönetimindeki ekonomiyi eleştirmesi zinhar kabul edilemez, yanlıştır. Devlet organlarında kalması gereken bilgiler faş edilmemeli. Bu yanlışlara artık son verilmeli.

Uyarı/yorum: Kapalı kapılar arkasında ekonomi yönetimine dair her türlü eleştiri makbuldür. Lakin yapılan toplantı içeriklerinin basına sızdırılması yanlıştır. “ Şu kişi brifing verdi, B. Albayrak filanı kovdu, üstüne yürüdü!” bilgilerini kim servis ettiyse haindir, namerttir.

“Elin oğlu-evin oğlu” üzerinden yaptığım eleştiri bireysel bir konuyla ilgiliydi. Berat beyin olayının üstüne gelince baktım siyaseten yanlış anlaşılacak o yüzden tivitimi kaldırdım. Öküzün altında buzağı arayanların “tornistan” lafları kendi kişilikleriyle alakalıdır."

AÇIKLAMA SAAT KAÇTA?

İletişim Başkanlığı'nın açıklamasını önümüzdeki saatlerde yapacağı bildirildi. Belirli bir saat verilmedi. Açıklama gelince bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN