Erdoğan: "Ekonomideki İyileştirmeler Vatandaşın Cebine Yaza Doğru Yansıyacak"

Milletvekilleri ile bir toplantı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi gündemini de değerlendirdi ve ekonomide alınan tedbirlerin, yapılan iyileştirmelerin yaza doğru vatandaşın cebine yansıyacağını söyledi.

Erdoğan: "Ekonomideki İyileştirmeler Vatandaşın Cebine Yaza Doğru Yansıyacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomideki iyileşmeler yaza doğru vatandaşın cebine yansıyacak.

Milletvekilleri ile bir toplantı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan , Kanal İstanbul bürokrasideki asamalar ve ekonomi konularına değindi

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın toplantıda aldığı bazı notlar şu şekilde;

- TBMM'deki komisyonlar da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine göre oluşsun. Yeni komisyonların kurulması gerekiyor.

- Suriye'li öğrencilere Türkiye'de faydalı ve iyi bir eğitim veriliyor. Eğitime devam edilmeli.

- Kamuoyunda İstanbul Sözleşmesi olarak bilinen Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi ile ilgili rahatsız olan kesimlerin görüşlerinin alınması.

Toplantıda Kanal İstanbul konusu gündeme geldi ve bir vekil,  "Sayın Cumhurbaşkanım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun, Kanal İstanbul 'a yönelik eleştirilerine siz cevap vermeyin"  şeklinde tavsiyede bulundu. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan 'ın "Patenti bana ait. Onu konuşmayacağım da neyi konuşacağım" dediği öğrenildi.

VATANDAŞIN CEBİNE YAZA DOĞRU YANSIYACAK

Ekonomide son dönemlerde yaşananları da değerlendiren , bazı tespitlerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın "Ekonomideki iyileşmeleri ve alının tedbirler, vatandaşın cebine yaza doğru yansıyacak" değerlendirmesini yaptığı belirtildi.

Bir milletvekilinin başörtüsü yasağının kalkmasının ardından, başörtülü kadınların her alanda başarısının daha da görünür olduğunu belirterek, "Bunun mimarı sizsiniz" demesi üzerine Erdoğan'ın, "Ben mimariden değil, ekonomiden anlarım" esprisi salonda herkesi güldürdü.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA