Erdoğan'dan Aşı Açıklaması

Son dakika haberi: Erdoğan'dan Cuma namazı çıkışı korona aşısı açıklaması geldi.

Erdoğan'dan Aşı Açıklaması

Erdoğan'dan korona ve aşı açıklaması.

Cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan şunları söyledi:

"Bizim 3 kaynağımız var. 1 Çin, 2 Almanya 3 Yerli. Şu anda Çin'den ilk parti 3 milyon olarak geldi ve 50 milyona çıkacak. Aynı şekilde bi o kadar da Almanya'dan da gelecek. Bu konuda gerekli görüşmeler yapılıyor. Ve bu çalışmalarımızı sürdürürken bu hafta içinde aşılarda belli bir takvim içerisinde Sağlık Bakanlığı çalışmalarını sürdürecek. Hastanelerde belli odalarda aşı uygulaması devam edecek. Buradaki bütün hassasiyet göz önüne alınarak adımlar atılacak. Bazı çevrelerin aleyhte kampanyaları var. Bu kampanyalara milletim prim vermeyecektir. Burada insanımzın sağlığı söz konusudur. Bilim insanlarının aıklamaları ortadadır. Bun saygı duymamız lazım. Ölümler hasta bütün bunlar yaşandığında niçin ben aşı olmadım söz hakkı kimsede olamaz. Hastalıklarda aynı durum söz konusu. 

Bu kadar hastanelerimizde tedbirlerimiz var. Bu kadar imkanlar doktorlarımız, kaldı ki doktorlarımız içinden de ölenler oldu. Bütün tedbirleri alacağız. Neticesine de katlanacağız. Burada her şey söz konusu. Çünkü covid vakası sıradan bir vaka değil. Asrın Vebası. Bunun için bir devlet başkanı olarak , iktidar olarak elimmizden ne geliyorsa yapmaya mecburuz. Tüm ülkeler ne yapıyorsa biz de yapıyoruz. 

SAADET PARTİLİ İSİM VE BAHÇELİ İLE GÖRÜŞME

Değerli arkadaşlar sayın Bahçeli ile yaptığpımız görüşme mutad. Zaman zaman Bahçeli'nin bizi ziyaretleri oluyor Zaman zamanbizim ziyaretimiz oluyor. Bu ziyaretlerde durum değerlendirmesi ve gelecekte neler yapabiliriz onu konusuyoruz. Terörle mücadele ve diğer meseleleri etraflıca görüşüyoruz. Kendileri de kabinemize, hükümetimizin yaptığı çalışmalara yönelik başarı temennilerini söylüyor. Analizler yapıtoruz ve buından sonra da neler yapabiliriz onu konuşuyoruz. Aramızdaki Cumhur ittifakının güçlenmesi için birlik ve beraberliğimizi sürdürüyoruz. Asiltürk ile geçmişte beraber olduğumuz büyüğümdür. Benim bu ziyaretim hem nezaket hem de ittifak meselesinde , yani bir seçim ittifakı mı olur ya da geleceğe yönelik , biz terörle mücadele verirken , terörle mücadelede her türlü desteğin yanımızda olması lazım. Biz yalnızlığı hissetmememiz lazım. Buna benzer görüşmeleri yapacağız.