Davutoğlu 'Defterler Açılırsa Birçok İnsan, İnsan Yüzüne Bakamaz' Demişti-Erdoğan'dan Flaş Cevap

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan Ahmet Davutoğlu 'nun terör açıklamasına cevap geldi.

Davutoğlu 'Defterler Açılırsa Birçok İnsan, İnsan Yüzüne Bakamaz' Demişti-Erdoğan'dan Flaş Cevap

Davutoğlu 'ndna açıklamasına Erdoğan 'dan flaş cevap.

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesi ile düzenlenen törenlere devlet erkanı katıldı. Törenlere katılan Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Bir gazetecinin eski Başbakan Ahmet Davutoğlu sorusuna Erdoğan 'dan flaş cevap verdi. 

DAVUTOĞLU NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz hafta konuşan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu  7 Haziran 2015 ile 1 Kasım 2015 arasında yaşanan terör olayları ile ilgili  "Terörle mücadelede defterler açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz." ifadelerini kullanmış, bu sözler gündeme bomba gibi düşmüştü.

 Gazeteci ise Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a bu sözleri hatırlattı ve "Bu sözleri ve olası yeni parti adımlarını nasıl değerlendiriyorsunuz." sorusunu  sordu.

Erdoğan, bu soıruya şu şekilde cevap verdi:

"Biz bunları geçmişte yaşadık. Bizim partimizden grup kuracak şekilde ayrılıp esamesi okunmayanlar çıktı. CHP'nin içinde sığıntı durumuna düşenler oldu. Biz AK Parti olarak tarih yazar konumundayız. AK Parti uluslarası olmuş konumdadır. Bu arkadaşlar söyleyecekleri ne varsa söylesinler. Lafla tehdit olmaz. Bagajlarında ne varsa ortaya döksünler. Belki biraz daha fayda elde edebilirler. Bizim öyle bir endişemiz yok. AK Parti çalışmalarını en güçlü şekilde sürdürüyor. AK Parti olarak başında şahsımın olduğu bu dava ülkenin dört bir yanında ne yapmış bunlara bakın. Bizim eserlerimiz ortada, yolumuza devam ediyoruz. Hafta sonu Konya'dayım orada da açılışlarımız var. Laf değil, iş üretiyoruz. "

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA