Belediye Başkanı, Seçimlerde Kendisi İçin Çalışmayan Personelleri Boş Odaya Aldı

Belediye başkanı ,seçimlerde kendisi için çalışmayan 7 personeli boş odada görevlendirdi.

Belediye Başkanı, Seçimlerde Kendisi İçin Çalışmayan Personelleri Boş Odaya Aldı

Seçimde kendini desteklemeyen çalışanlara boş oda cezası.

Adana 'nın Tufanbeyli ilçesi 'nden son dakika haberi geldi. Cumhuriyet' te yer alan haberde Tufanbeyli Belediyesi 'nin AK Parti'li Başkanı Avukat Remzi Ergü,  yerel seçimlerde kendisine desetek vermeyen 7 personele hiçbir iş vermedi.

Edinilen bilgilere göre Ergü, 7 personeli bütün gün boş bir odada bekletmeye başladı.

BELEDİYE ÇAYCISI DENETÇİ OLDU

Boş odada duran bu 7 personeli ise beleidyenin çaycısının denetlediği öğrenildi.  Çalışmadan oturan belediye işçileri, herkesin kendilerine vebalı gibi davrandığını, giriş-çıkış saatlerini not alan çaycının kendilerine çay dahi vermediğini, ötelendiklerini söyledi.

Seyhan Avşar 'ın kaleme aldığı yazısında, 2012 yılında belediye kadrosunda çalışmaya başlayan  Ziraat mühendisi A. A., belediye başkanının kendilerine memlekette ekmek yedirmek istemediğini söyledi.

Son dönemlerde çok zor günler geçirdiğini söyleyen A.A. şunları söyledi:

"Annemi ve teyzemi kaybettim. İzin sonrası belediyeye döndüğümde ise sistemlere giriş şifrelerimin iptal ettiklerini öğrendim. Daha sonra ise görevden alındığım tebliğ edildi. Aşağıdaki boş odaya geçmem istendi. İlk başta siyasi hırs geçer bu süreç dedik. Ancak aylar geçti süreç bitmedi. İki çocuğum var. Sürekli ne olacak endişe içerisinde yaşıyorum."

YETERİNCE BAYRAK SALLAMAYAN BELEDİYEYE GİREMEYECEK

Bir belediye yetkilisi, "seçim sonrası belediye başkanı 'seçimde benim için yeterince bayrak sallamayan bu belediyeye giremeyecek' demişti. Dediğini yaptı" diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI: İDDİALAR YALAN

Belediye başkanı Ergü ise hakkındaki iddiaların doğru olmadığını ve yıpratılmaya çalışıldığını savundu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA