AK Parti MYK'sından Flaş Haber: Erdoğan ile O İsim Arasında Gerginlik

Son dakika haberi: Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi , bugün kaleme aldığı yazısında Erdoğan ile Hayati Yazıcı arasında MYK 'da İmamoğlu gerginliği yaşandığını aktardı.

AK Parti MYK'sından Flaş Haber: Erdoğan ile O İsim Arasında Gerginlik

Son dakika haberi: AK Parti içinde Ekrem İmamoğlu gerginliği.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi, bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti MYK 'sında yaşanan gerginliği aktardı. Selvi yaptığı açıklamada son MYK 'da Ekrem İmamoğlu 'nun Valiye hakaret iddiası üzerinde tartışma çıktı. 

İMAMOĞLU 'NUN ÖNÜNÜ KESEBİLİR DEMİŞTİ

Selvi aktardığı haberinde seçim kaybı ile ilgili "Erdoğan’ın değerlendirmesinde “Eski arkadaşlarımızın ihanetine uğradık. Sırtımızdan hançerlendik” şeklinde bir bakış açısı hâkimmiş. " bilgisini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan , seçimlerden önce yaptığı açıklamada VİP krizi ile ilgili yaptığı açıklamada “Yargının vereceği kararı ben şu anda bilemem ama yargının vereceği karar bu işte (İmamoğlu’nun) önünü kesebilir” demişti.

Erdoğan buna benzer bir değerlendirmeyi AK Parti Merkez Yönetim Kurulu 'nda da gündeme getirmesi sonrası. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı 'nın “Bu söylediğiniz hukuken doğru değil. Suçlu bulunsa dahi belediye başkanı görevden alınamaz, en fazla kınama cezası verilir” şeklinde bu sözlere itiraz ettiği aktarıldı. Abdulkadir Selvi, Hayati Yazıcı 'nın bu sözleri sonrası  Genel Başkan Erdoğan ile Yazıcı arasında bir gerginlik yaşandığını aktardı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: hurriyet