Tarsus'ta Korkunç Olay: Babasını Sokak Ortasında Vahşice Öldürdü

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Yenice Mahallesi 'nde bir kişi, babasını sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Tarsus'ta Korkunç Olay: Babasını Sokak Ortasında Vahşice Öldürdü

Son dakika : Babasını sokak ortasında öldürdü.

Mersin 'in Tarsus İlçesi 'nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Tarsus 'a bağlı Yenice Mahallesi 'nde yaşamakta olan ve güvenlik görevlisi olarak kamuda çalışan Hayrettin Türkmen isimli kişi, babası Nevzar Türkmen ile tartışmaya başladı.

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evde çıkan ve kısa sürede büyüyen tartışma sokağa taşındı. Hayrettin Türkmen ise kavganın büyümesi sonrası evden bıçak aldı ve babasına saldırarak onu bıçaklamaya başladı. 

Bıçak darbeleri sonrası oğlunun boşluğundan faydalanan adam, kendini sokağa attı ve Uğur Mumcu Caddesi'ne doğru koştu.

SOKAKTA SALDIRMAYA DEVAM ETTİ

Oğlunun bıçaklı saldırısına uğrayan adam , kanlar içinde can havli ile kendisini dışarıya attı. Hırsını alamayan kişi ise arkaasından gitti ve onu caddede bıçaklamaya devam etti. Bu esnada durumu gören çevredeki vatandaşlar ve esnaf, hemen koşarak olaya müdahale etmeye çalıştı. 

Bu sırada baba Nevzat Türkmen , kanlar içinde yere yığıldı. 

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP GELDİ

Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi bölgede yapılan ve ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan baba Türkmen, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Saldırgan oğul ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA