İnternette Yayımlanan Adana Dizisinin 3 Oyuncusu Gözaltına Alındı

Son dakika haberi: Adana 'nın arka sokaklarında yaşananları konu alan internet dizisindeki uyuşturucu sahnesi sonrası 3 oyuncu gözaltına alındı.

İnternette Yayımlanan Adana Dizisinin 3 Oyuncusu Gözaltına Alındı

Son dakika haberi: Adana 'da çekilen dizide, bir sahnede uyuşturucu kullananlar gözaltına alındı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , çekimleri  Adana ’da  yapılan ve şehrin arka mahallelerinde geçen olayları konu olan bir internet dizisinde uyuşturucu madde kullanılan bir sahne tepkilere neden oldu. Tepkiler sonrası polis ekipleri harekete geçti.

Söz konusu sahnede uyuşturucu madde kullanan 19 yaşındaki Burak A. , 24 yaşındaki Cengizhan Y. ve 22 yaşındaki  Furkan S. K. isimli oyuncular İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı ve sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

GERÇEK UYUŞTURUCU MADDEE KULLANILDIĞI İDDİA EDİLDİ: OYUNCULAR GERÇEK DEĞİL DEDİ

Edinilen son dakika bilgilerine göre , söz konsu sahnede oyuncuların gerçek uyuşturucu madde kullandıkları öne sürülürken, “Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme veya bu nitelikte yayın yapmak” suçundan işlem yapılan şahısların, uyuşturucu madde kullanmadıklarını söyledikleri öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Adana Emniyet 'inde yapılan işlemler sonrası sağlık kontrolünden geçirilen kişiler, savcılıkça serbest bırakıldı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA