Adana'dan Son Dakika Haberi: Korona Testi Pozitif Çıkan Kişi Dehşet Saçtı

Son dakika haberi: Adana 'da korona testi pozitif çıkan bir kişi dehşet saçtı. Önce hastaneden kaçan bu kişi, camları kırıp intihar etmeye kalkıştı.

Adana'dan Son Dakika Haberi: Korona Testi Pozitif Çıkan Kişi Dehşet Saçtı

Son dakika : Korona testi pozitif çıkan kişi dehşet saçtı.

Adana' dan gelen son dakika haberine göre H.S. isimli vatandaş yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Adana Şehir Hastanesi 'ne geldi. Heme ntedavi altına alınan bu kişiye korona testi yapıldı.  Koronavirüs testi yapılan H.B.'nin sonucu pozitif çıktı ve hastanede tedaviye alınması gerektiği bilgisi verildi.

Tedaviyi kabul etmeyen  ve deliye dönen bu kişi  , hastanede camı kırıp eline bir cam parçası aldı. Çalışanları tehdit ederek boynuna da cam parçası dayayıp kaçan kişi, yaklaşık 1 kilometre boyunca polis ekiplerini peşinden koşturmaya başladı.

POLİSLER PEŞİNDEN KOŞTU SONUNDA YAKALANDI

H.B., Adana Şehir Hastanesi otoban çıkışının yanına geldiğinde burada önünü kesen polis ekiplerine rağmen cam parçasını boynunda tutup direnmeye devam etti ve mukavemet gösterdi.

Yaklaşık 10 dakika da orada direnen H.S., kendisini görüntüleyen basın mensuplarını görünce elindeki cam parçası ve yerdeki dubayı gazetecilere fırlatıp polise teslim oldu.

Polis ekiplerinin kelepçe takarak sakinleştirdiği H.B., ikna sonucu tedaviyi kabul etti. H.S., olay yerine giden ambulansa bindirilerek tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA