Adana'dan Son Dakika Haberi: Dur İhtarına Uymayan Suriyeliyi Vuran Polis Açığa Alındı

Adana 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre dur ihtarına uymayan gence uyarı ateşi açıp onun ölümüne neden olan polis memuru açığa alındı.

Adana'dan Son Dakika Haberi: Dur İhtarına Uymayan Suriyeliyi Vuran Polis Açığa Alındı

Son dakika : Adana 'da dur ihtarına uymayan genci vuran polis açığa açındı.

Adana 'dan bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre sokağa çıkma yasağının devam ettiği anlarda uygulama noktasında "dur" ihtarına uymayarak kaçan şüphelinin, uyarı ateşi sırasında kazara vurularak hayatını kaybetmesi ile ilgili polis memuru açığa alındı.

Adana Valiliği tarafından konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada önceki gün Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin uygulama yaptığına yer verildi.

Uygulama noktasına yaklaşan bir genç, polislerin "dur" ikazına uymadı ve kaçmaya başladı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen A.H. isimli gence uyarı ateşi açılması sırasında kazara yaralandığı aktarılan açıklamada, "Hastaneye sevk edilen A.H. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. İlgili polis memuru, açığa alınmış olup adli ve idari tahkikat devam etmektedir." ifadesi kullanıldı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA