Adana'da Kumar Oynarken Yakalanan Kadınlar: "Gün Yapıyorduk"

Adana 'da düzenlenen kumar operasyonunda kadınlar , polise kumar oynamıyorduk gün yapıyorduk cevabını verdi.

Adana'da Kumar Oynarken Yakalanan Kadınlar: "Gün Yapıyorduk"

Adana 'da operasyon.

Korona sonrası kahvehaneler kapatılmıştı. Kahvehaneler hala kapalı ama polis her gün depolara, evlere kumar baskını yapmaya devam ediyor. Edinilen bilgilere göre 40 kişi yakalandı. Bazı mekanları kahvehanelere çeviren ve buralarda kumar oynayanlar yakalandı. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, öncekigün, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında kahvehanelerin kapatılması sonrası bazı yerlerin depoların kahvehaneye çevrildiğini ve buralarda kumar oynatıldığı ihbarını aldı.

"GÜN YAPIYORDUK"

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, 3 ev, 1 çiftlik ve 2 işyerine baskın düzenledi. Eş zamanlı düzenlenen baskınlarda kumar oynayan kadınlar yakalandı. Polisi gören kadınlar, "Gün yapıyorduk kumar oynamıyorduk" dedi.

Kumar oynarken yakalananlardan 6' sına kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan işlem yapıldı.  Öte yandan toplamda 8 bin 450 TL para cezası kesildi. 

Kumar oynayan 34 şahsa ise kumar oynamaktan, sokağa çıkma kısıtlamasına ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan toplam 101 bin 794 lira idari para cezası verildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ADANA