Adana'da İğrenç Olay: İdamını İstiyor

Adana Kozan 'dan son dakika haberi geldi. 15 yaşındaki kıza annesi babası evde yokken tecavüz eden saldırgan , daha sonra onu kaçırdı.

Adana'da İğrenç Olay: İdamını İstiyor

Adana 'da iğrenç olay: İdamını istedi.

Adana 'nın Kozan İlçesi 'ne bağülı Tavşantepe Mahallesi 'nde meydana gelen olayda , iddialara göre 14 yaşındayken engelli Taki S. ile evlenen  Kader S 'nin 1 'i kız olmak üzere toplam 7 çocuğu oldu. 

Büyük oğlu ciğerlerinden rahatsız olan kadın, bir süre oğlunn yanında hastanede refakatçi olarak kaldı. 

Bu sırada ise 15 yaşındaki kızı S.S. evde kardeşleri ile ilgilendi onlara baktı. Kardeşleri ve babasının evde olmadığı bir ün 37 yaşındaki Ziya A. isimli kişi eve geldi ve 15 yaşındaki kıza tecavüz etti. 

Ziya A , teavüz sonrası olayı kimseye anlatmamasını söyledi ve küçük kızı, annesini babasını öldürmekle tehdit etti. 

37 yaşındaki saldırgan , birkaç gün sonra yeniden eve geldi ve 15 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdı. 

Aile hemen polise gitti ve şikayette bulundu. Şikayet sonrası olayla ilgili inceleme başlatan ve harekete geçen polis ekipleri, çocuğu Osmaniye 'de buldu. Hemen yurda yerleştirilen kız çocuğu koruma altına alındı. 

Küçük kızı kaçıran saldırgan ise tecavüz ve alıkoyma suçlaması ile tutuklanıp cezaevine gönderildi. 

Kızının tecavüze uğramasının ardından yuvasının dağıldığını söyleyen anne S. "15 yaşındaki kızım, Ziya A. tarafından kaçırılıp tecavüz edildi. Kızım, Osmaniye’de bulundu ama şuan yurtta kalıyor.

ASILMASINI İSTİYORUM

O suçlunun cezalandırılmasını ve asılmasını istiyorum. Ben oğlumla hastanede yatıyordum. Bundan yararlanarak kızımı kaçırıp tecavüz ederek lekeledi.

Allah rızası için herkes sesimi duysun bu suçlunun en ağır cezayı almasını istiyorum. Tecavüz ettiği kesin ama kızım bize söyleyememiş çünkü anneni, babanı ve kardeşlerini öldürürüm diye tehdit etmiş. Tek kızım var onunda başına bu olay geldi.

Benim yuvam dağıldı hasta oğlum daha da kötü oldu. Olayı ilk duyduğumda kendimi öldürmek istedim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

KAMUBULTENİ.COM  |ADANA