Adana'da Hastanede Korkunç Olay: Kadının Gözlerini Çıkardı

Adana 'da korkunç bir olay meydana geldi. Şizofreni hastası bir kişi, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği kadına saldırdı ve onun gözlerini çıkardı.

Adana'da Hastanede Korkunç Olay: Kadının Gözlerini Çıkardı

Korkunç olay: Adana 'da hasta, kendisine küfür ettiğini belirttiği diğer hastanın gözünü çıkardı.

Adana 'da meydana gelen feci olayda şizofren olduğu bildirilen bir kadın, hastanede kendisine küfür ettiğini ileri sürdüğü kadına saldırdı. Ona saldıran kadın, iki parmağı ile diğer hastanın gözlerini çıkardı Bu feci olay sonrası ilk önce personeller açığa alınmıştı. Gelen son dakika bilgisine göre hastanenin başhekimi  de açığa alındı.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre, Hatay'ın Payas ilçesinde oturmakta olan ve bazı sesler duyduğu için rahatsızlık duyan 56 yaşındaki Sultan Güner 'i, eşi 66 yaşındaki Mehmet Güner  Adana'da bulunan Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine getirdi. Sultan Güner muayene edildikten sonra 24 Şubat günü hastaneye yatırıldı.

1 Mart Pazar günü ise Sultan Güner hastalar tarafından ortak kullanılan salona geçti ve burada oturdu. Salona şizofreni hastanesi 36 yaşındaki N.K. isimli  kadın da geldi. İddiaya göre, N.K., Sultan Güner'in kendisine küfür ettiğini  söyledi ve bir anda bağırarak  ona saldırdı. Daha sonra kadını yere yatıran N.K. Sultan Güner'in gözlerini elleri ile çıkardı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan feci olay sonrası Adana Valiliği olayla ilgili inceleme başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında önce hatsane personelleri ve hemşireler açığa alındı. Edinilen son dakika bilgilerine göre hastanenin başhekimi de soruşturma kapsamında açığa alındı. 

Adana Valiliği daha önceden soruşturma kapsamında, 1 başhekim yardımcısı, 1 sağlık bakım hizmetlerinden sorumlu müdür, 1 destek ve kalite hizmetleri müdürü, 1 uzman doktor ile 3 hemşireyi görevden uzaklaştırmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA