Adana'da Eski Sevgilisinin Evini Karıştıran Adam, Yanlış Daireye Kurşun Yağdırdı

Adana'da barışma teklifine olumsuz yanıt veren eski sevgilisinin evini şaşıran sarhoş adam, başka bir evin kapısına 11 defa ateş ettikten sonra kaçtı. 27 yaşındaki Abdullah Tekayak, kendisinden ayrılan kız arkadaşının oturduğu siteye gitti.

Adana'da Eski Sevgilisinin Evini Karıştıran Adam, Yanlış Daireye Kurşun Yağdırdı

Ülker Ş.'nin oturduğu daireyi şaşıran şahıs, alt kattaki Fatem Ş.'nin evinin giriş kapısına 11 kez ateş edip olay yerinden kaçtı. 9 Şubat'ta Seyhan'da meydana gelen olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaştı.

Abdullah Tekayak, kendisinden ayrılan kız arkadaşına yeniden birlikte olma teklifinde bulundu. Teklifine olumsuz yanıt alan şahıs, alkol aldıktan sonra eski sevgilisinin oturduğu siteye giderek eski sevgilisinin evi zannedip alt kattaki Fatem Ş.'nin giriş kapısına kurşun yağdırdı.

Buradan kaçan şahıs daha sonra arkadaşı ve onun dini nikahla yaşadığı Çilem K. ile bir araya geldi. 3 kişi, Çilem K.'yi taciz ettiği öne sürülen bir başka kişinin evine gidip burada da eve ateş edip otoparktaki araca zarar verip kaçtı. İhbarların ardından yakalanan 3 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.