Adana'da Çocuk Kavgası: 5 Yaralı

Adana'da sokakta oynayan çocuklar yüzünden iki akraba aile arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Adana'da Çocuk Kavgası: 5 Yaralı

Adana'da sokakta oynanan çocuklar yüzünden iki akraba aile arasında çıkan tartışmada 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 1'inin tutuklandığı bildirildi. 

Elde edilen bilgilere göre, olay merkez Yüreğir ilçesi , Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, 12 Ekim günü mahallede çocuklar sokakta oynarken kavga ettiler. Çocukların kavgasına büyükler de karışınca Ferhat S. ile Abdulaziz S. akrabaları olan Gaffur S.'ye tabanca ile ateş etti. Bunun üzerine kavgaya ailenin diğer fertleri de karıştılar. Kavganın büyümesiyle 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde çağrılan ambulanslar ve özel araçlarla hastaneye götürülerek tedavi altına alındılar. 

Olayın hemen ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğine abğlı ekipler zanlıları yakalamak için harekete geçti. Olaya karıştığı belirtilen şahısların yakalandığı, adli makamlara sevk edilen şahıslardan 1'i yakalanırken, 4 zanlının adli kontrol şartıyla salıverilmesine karar verildi.