Adana'da Bir Kadın, Anneler Gününü Kutlamayan Eşini Vurdu

Adana'da meydana gelen olayda bir kadın, Anneler Gününü kutlamadığı gerekçesiyle tartışığı eski uzman çavuş olan eşini vurarak ağır yaraladı.

Adana'da Bir Kadın, Anneler Gününü Kutlamayan Eşini Vurdu

Adana 'da bir kadın, eşini vurdu.

Adana 'nın merkez Seyhan İlçesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Seyhan 'da Yeşiloba Mahallesi 'nde meydana gelen olayda, önceki akşam Gizem A. isimli kadın ile eşi Cengiz A. tartışmaya başladı. Anneler Günü 'nü kutlamadığı gerekçesiyle tartışmanın çıktığı bildirilirken Gizem A. , eşini tabanca ile vurdu.

POLİSLER BÖLGEYE GELDİ

Aile içi kavga ihbarı alan polis ekipleri hemen eve gitti. Eve gelen ekipler, ilk kontrolde Cengiz A '!nın tabanca ile vurulduğunu tespit etti. 

Hemen bölgeye ambulans çağrıldı ve yaralı , ilk müdahalesinin ardındna hastaneye kaldırıldı. Seyhan Devlet Hastanesi 'ne kaldırılan Cengiz A'nın tedavisi devam ediyor.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, eşini tabanca ile vuran Gizem A 'yı gözaltına aldı ve emniyete götürdü. 

İddialara göre Gizem A 'nın , eski uzman çavuş olan eşi ile, kendisinin anneler gününü kutlamadığı gerekçesiyle tartıştığı öğrenildi.  Gizem A., "Tartışma çıkınca silahını çıkartıp benim kafama dayadı. Beni öldürmekle tehdit etti. Ancak ateş etmedi. Ben korkumdan gözlerimi kapattım. Bir süre sonra kocam kafama dayadığı silahı çekyatın üzerine attı. Bende sinirlenip silahı aldım ve eşimi doğrulttum. Eşim bunun üzerine elimdeki silahı almak isterken silah birden patladı. Eşim yaralandı" dedi.

Kadın adliyeye sevk edildi.

KAMUBULTENİ.COM  |ADANA