Acı Haber Geldi: Acemilik Eğitimindeki Asker Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika haberi: Acemilik eğitimini Çanakkale'de alan asker, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Acı Haber Geldi: Acemilik Eğitimindeki Asker Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika haberi: 3 haftalık asker kalp krizi geçirdi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Çanakkale 116 'ıncı Jandarma Eğitim Komutanlığı 'nda vatani görevini yapmakta olan Oğuzhan Kaman isimli asker, eğitim sonrasında  bir anda rahatsızlandı.

Rahatsızlanan asker, Çanakkale Devlet Hastanesi 'ne kaldırıldı ve hemen tedavi altına alındı. Asker, burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Acemi eğitimini tamamlanmasına 1 hafta kala geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenilen Kaman' ın acı haberi, memleketi Adana' nın Ceyhan ilçesinde yaşmakta olan annesi Nazife ve babası Ahmet Kaman 'a Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz ve Ceyhan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ersin Ağça tarafından verildi.

Oğullarının acı haberi alan anne ve baba büyük acı yaşadı ve fenalaştı. Acı haber sonrasında fenalaşan Nazife ve Ahmet Kama çifti, bölgede hazır şekilde bekletilen ambulans ile Ceyhan Devlet Hastanesi 'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Hastanede müdahaleleri yapılan acılı çift, ambulansla tekrar evlerine getirildi. Oğluyla önceki gün görüştüğünü anlatan baba Ahmet Kama, kendisine aile mezarlığına gidip, otları temizlediğini anlattığını söyledi. Hayatını kaybeden Er Oğuzhan Kama'nın cenazesinin yarın yapılacak cenaze törenin ardından Kurtkulağı Mahallesi'ndeki mezarlığı defnedileceği belirtildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA