50 Kuruş için Öldüresiye Darbedildi, Bir Gözünü Kaybetti

Adana'da 65 yaşındaki eski muhtar Mustafa G., 50 kutuşluk tuvalet parası nedeniyle tartıştığı 4 kişi tarafından feci şekilde darbedildi.

50 Kuruş için Öldüresiye Darbedildi, Bir Gözünü Kaybetti

Bıçak sapıyla vurulması nedeniyle gözlerinden birini kaybeden Mustafa H., serbest kalan şahısların tutuklanmasını istiyor. Adana'da eski mahalle muhtarı Mustafa H., iddialara göre pazar alanının etrafındaki bir umumi tuvalete girdi.

Çıktıktan sonra isminin Cengiz Ç. olduğu belirtilen bir şahıs ve belediye çalıştığı iddia edilen başka bir şahıs, Mustafa H.'ye gelerek 'Amca 1.5 TL tuvalet parası var, onu ver' dediler. Mustafa H. ise cebinde 1 lira olduğunu belirterek bu parayı verdi. Genç, 50 kuruş daha istedi. Mustafa H. ise cebinde başka bozuk para olmadığını belirterek cebindeki 100 TL'yi uzattı. Genç , bu sefer yaşlı adama 'Bozduraydın o zaman' dedi..

Yaşlı adam ile gencin tartıştığını gören esnaf ise olay yerine gelerek şahsı sakinleştirmeye çalıştı. Bu esnada gencin ağabeyi olduğu kaydedilen kişiler , Mustafa H.'ye saldırdı.  Bir şahıs bıçak sapıyla yaşlı adamın gözüne vurdu. Çevredekilerin araya girmesiyle yaşlı adam kurtarılarak hastaneye kaldırılırken, 7 saatlik ameliyatın ardından Mustafa H. bir gözünü kaybetti. Polis ekiplerince gözaltına alınan şahıslar daha sonra ifade işlemlerinin ardından salıverildi.  Cengiz Ç.'nin akli sağlığı yerinde olmadığına yönelik raporu olduğunun kendisine söylendiğini belirten Mustafa H. şahsın raporlu birisine benzemediğini, ayrıca raporlu kişinin günde 200-300 kişinin girdiği tuvalette bekçilik yapamayacağını belirtterek, "Zoruma gidiyor, ben gözümü kaybetmişim adamlar dışarıda geziyor. Bana isimleri bile verilmedi, dışarıdan araştırarak öğrendim. Tutuklayan yok, haber veren yok" diye konuştu.