3 Çocuğunun Gözü Önünde Katliam Yaptı: 4 Ölü

Tarsus'tan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini, kayınvalidesini ve baldızını öldürdü. Daha sonra intihar etti.

3 Çocuğunun Gözü Önünde Katliam Yaptı: 4 Ölü

Tarsus'ta feci olay: Eski eşini, kayınvalidesini ve baldızını öldürdü sonra intihar etti.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Tarsus'ta Yarbay Şemsettin Mahallesi'ndeki bir evde 32 yaşındaki Gültekin Çınar, , boşanma kararı alıp babasının evine giden eşi 24 yaşındaki Güleser Çınar ile konuşmaya gitti. Eve gelen bu kişi, eşi ile konuşmaya başladı ancak 9 yıllık evli 3 çocuk sahibi çift arasında tartışma çıktı.  Çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve Gültekin Çınar, yanında getirdiği tabanca ile eşi Güleser Çınar ve kayınvalidesi 41 yaşındaki Nuray Altunay ve baldızı 21 yaşındaki Mislina Yılmaz'a ateş etmeye başladı. 3 çocuğunun gözü önünde onları katleden cani, daha sonra silahı kendisine doğrulttu ve başına dayayıp tetiği çekti. 

KURTARILAMADILAR

Eve hemen sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları yaralıları hastaneye kaldırdı ve etedaviye alındı ancak 4 kişi de hayatını kaybetti. 3 kadının cansız bedeni, otopsi işlemleri yapılması için adli tıp kurumuna gönderildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından  Güleser Çınar, Nuray Altunay ve Mislina Yılmaz ’ın cansız bedenleri, cenaze törenleri için Tarsus'a götürüldü.  Çiftin 3 çocuğu ise devlet korumasına alındı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA