2 Çocuk Babası Bekçi İntihar Etti

SON DAKİKA HABERİ: Mersin 'de bir bekçi Göksu Irmağı 'na atladı ve intihar etti. Bekçinin cansız bedeni 2 gün sonra ekipler tarafından bulundu.

2 Çocuk Babası Bekçi İntihar Etti

Son dakika : Irmağa atlayan bekçinin cansız bedeni bulundu.

Mersin 'den bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre bir köprüden Göksü Irmağı 'na atlayarakintihar eden bekçinin cansız bedeni bulundu.

Bundan 2 gün önce ırmağa atlayarak intihar eden bekçi, yaklaşık 2 gündür Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından aranıyordu. Sahil Güvenlik ekiplerine Mersin Büyükşehir İtfaiyesi ve Arama Kurtarma ekipleri de yardım etti.  H.Y. isimli bekçinin cansız bedeni Göksu Irmağı 'nda bulundu.

Arama kurtarma ekipleri tarafından bulunan bekçinin cansız bedeni karaya çıkarıldı. Karaya çıkarılan H.Y. 'nin cansız bedeni otopsi işlemlerinin yapılması için  Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bundan 2 gün önce saat gece 01.00 sıralarında Silifke 'de meydana gelen olayda evli ve 2 çocuk babası bekçi H.Y. 'nin, intihar etmek için Atatürk Köprüsü'ne gelip, Göksu Irmağı'na atladığı öne sürüldü.

Köprüden atlamadan hemen önce H.Y.'nin, yakınını arayarak intihar edeceğini söylediği belirtildi. Polis, ihbar üzerine harekete geçerken, dalgıçlar tarafından ırmakta arama çalışması başlatıldı.

Bugün bekçinin cansız bedeni bulundu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA