Şanlıurfa'da Feci Kaza: Kahreden Haber Geldi 1 Şehit 14 Yaralı

Son dakika haberi Şanlıurfa 'dan geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Şanlıurfa 'da meydana gelen feci kazada 1 askerimiz şehit olurken 14 askerimiz yaralandı.

Şanlıurfa'da Feci Kaza: Kahreden Haber Geldi 1 Şehit 14 Yaralı

Kahreden haber Şanlıurfa 'dan geldi: Askeri midibüs ile tırın çarpışması sonucu bir asker şehit olurken , 14 asker yaralandı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Şanlıurfa-Gaziantep kara yolu üzerinde bulunan Taşlı Höyük mevkisinde A.B isimli kişinin kullandığı 63 KS 840 plakalı askeri midibüs , aynı istikamette seyretmekte olan ve A.B. isimli kişi yönetiminde olduğu öğrenilen 01 BH 895 plakalı tırla çarpıştı.

Askeri midibüs ile tırın çarpıkşması sonucu meydana gelen feci kazada yaralanan midibüsteki 15 askerimiz, ihbar üzerine bölgeye çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı ve hemen tedavi altına alındı. 

Tedavi altına alınan yaralı askerlerimizden biri, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve  şehit oldu.

Askerlerimizin kırsalda bulunan bir mahalledeki kavga nedeniyle ihbar aldıkları  ve kavgaya müdahale etmek için bölgeye gittikleri öğrenildi.

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA