ÇiçekSepeti Var Var: İndirim Kampanyası 8-9-10 Ekim 2019'da

ÇiçekSepeti Var Var kampanyası başladı. Mobil uygulamayı indirenler, 8-9-10 Ekim 2019 tarihlerinde kampanyadan faydalanabilirler.

ÇiçekSepeti Var Var: İndirim Kampanyası 8-9-10 Ekim 2019'da

Çiçek satış siteleri içinde lider firma olan ÇiçekSepeti, Var Var adlı bir kampanya başlattı ve ürün yelpazesinin sadece çiçekler ile sınırlı olmadığını söyledi. 

Link >>> https://bit.ly/2nnuwJQ
Link >>> https://bit.ly/2nnuwJQ
Link >>> https://bit.ly/2nnuwJQ

Türkiye'nin lider çiçek satış sitesi olan ÇiçekSepeti Var Var adını verdiği kampanyasıyla ürün yelpazesinin sadece çiçek ile sınırlı olmadığını vurguluyor. ÇiçekSepeti'nde sevdiklerinize alabileceğiniz çok sayıda hediye ürünü bulunuyor. Takı ve aksesuardan, kişiye özel tasarım ürünlere, lambadan mobilyaya kadar sevdiklerinizin özel günlerinde alabileceğiniz ürünler sunuluyor. Doğum günleri, geçmiş olsun dilekleri, açılış, törenler ve cenaze için farklı ürünleri kolaylıkla kategori bazlı arama imkanı mobil uygulamada mevcut. 

Konunun uzman isimlerinden olan Dijital Pazarlama Uzmanı Gamze Gül Salih, ÇiçekSepeti'nin popülaritesi ve kolay kullanılabilirliği hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

"ÇiçekSepeti'nde çok çeşitli ve aynı zamanda uygun fiyatlı binlerce ürün var. Herkes hem kendine göre ürünler bulabilir, hem de özel günlerde sevdiklerine hediye göndererek sürpriz yapabilir. Uzakları yakın eden ÇiçekSepeti'nde aradığınız tüm ürünler var."

ÇiçekSepeti'nin Var Var kampanyası için yapılan açıklamasında kampanyanın yalnızca 8-9-10 Ekim 2019 tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden yürütüleceği vurgulandı. 8-9-10 Ekim 2019 tarihlerinde kampanya kapsamında tüm hediyelik ürünlere ÇiçekSepeti mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Link >>> https://bit.ly/2nnuwJQ