Zonguldak'ta Feci Olay: 4 Kişi Sobadan Zehirlendi

Zonguldak'tan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre aynı aileden 4 kişi, sobadan dolayı zehirlendi. Hastaneye kaldırılan 4 kişinin hayati tehlikesi sürüyor.

Zonguldak'ta Feci Olay: 4 Kişi Sobadan Zehirlendi

Zonguldak'tan son dakika haberi: 4 kişi zehirlendi.

Soğukların başlaması ile birlikte evinde kombisi, doğalgazı olmayan vatandaşlar sobalarını yakmaya başladı. Son günlerde artan soğuklar nedeniyle en korkulan olay soba zehirlenmesi. Zonguldak'tan gelen son dakika bilgisine göre soba zehirlenmesi nedeniyle 4 kişi   sobadan zehirlendi.  Kozlu İlçesi'nde Fatih Mahallesi'nde bir evde bulunan kişiler, akşam sobasını yakıp yattı.

Çiv ailesi, sabah uyandıklarında mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleri ile hemen 112 'yi aradı.  İhbar üzerine kısa sürede bölgeye ekipler geldi. Eve gelen ekipler 26 yaşındaki Ergin Çiv , 13 yaşındaki Canberk Çiv, 56 yaşındaki Emine Çiv ve 62 yaşındaki Hasan Çiv'in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini tespit etti. 

İlk müdahaleleri sonrası aile hemen ambulanslarla Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldrıldı ve tedavi altına alındı. 

Aile üyelerinin hayati tehlikesinin devam ettiği, doktoların müdahalelerinin sürdüğü öğrenildi.