SPL Başvuruları SPL'nin Resmi Sayfasından Yapılıyor

Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu'nun başvuru işlemleri SPL'nin resmi sayfasından gerçekleşiyor.

SPL Başvuruları SPL'nin Resmi Sayfasından Yapılıyor

SPL Başvuruları SPL'nin Resmi Sayfasından Yapılıyor

Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu'nun başvuruları SPL'nin resmi internet sayfasından yapılabiliyor.

SPL resmi sayfasında yapılan bilgilendirmede, SPL başvurularıyla ilgili resmi sayfada şu ifadelere yer verildi:  

Lisanslama sınavlarına katılacak adayların "SPL Başvuru Sistemi"ne üye olması gerekmekte olup daha önce üyelik kaydı bulunan adayların tekrar üye olmasına gerek bulunmamaktadır.

Üye kaydı olmayan adaylar sınav başvuru işlemlerini gerçekleştiremeyecektir. "SPL Başvuru Sistemi"ne üyelik sırasında adayların kimlik/iletişim bilgileri kısmını doldururken verdikleri bilgilerin T.C. Nüfus Cüzdanı belgesinde bulunan kimlik bilgileri ve Nüfus Müdürlüklerine bildirim yapılan iletişim bilgileri doğrultusunda olması gerekmektedir.

Adayların üyelik işlemlerini tamamlanabilmesi için aşağıda yer alan butona tıklayarak açılan ekranda gerekli bilgileri doldurmaları ve "SPL Üyelik Sözleşmesi"ni onaylamaları gerekmektedir.

Adaylar, üyelik kaydının gerçekleştirilebilmesi için ilgili alanlara doldurduğu bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. "SPL Başvuru Sistemi"ne girilen bilgilerin hatalı ve noksan olması durumunda doğacak aksaklıklardan dolayı sorumluluk adayın kendisine aittir.

Yabancı uyruklu adayların "SPL Başvuru Sistemi"ne üye olmadan önce SPL ile irtibata geçmeleri ve kendilerine tahsis edilecek numara ile sisteme üye olmaları gerekmektedir.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA