MGM Açıkladı: Birçok Şehirde Yağmur Bekleniyor İşte Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada bazı şehirlerde yağış beklendiğine yer verildi. MGM açıklamasında, "Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Ordu ve Erzincan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Kars çevreleri ile Erzurum’un kuzeydoğu ilç

MGM Açıkladı: Birçok Şehirde Yağmur Bekleniyor İşte Hava Durumu

Meteoroloji'den son dakika açıklaması.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehirde kuvvetli yağmur beklendiğine yer verildi.  MGM tarafından yapılan açıklamada bugün Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Ordu ve Erzincan çevrelerinde sağanak yağmur beklendiğine yer verildi. 

Yayımlanan 5 günlük hava durumuna baktığımızda yağışların yarın ve  hafta sonu da devam edeceği, önümüzdeki hafta İç Anadolu 'nun kuzeyi ile Batı Karadeniz Bölgesinde etkili olacağı görülüyor.

SICAKLIKLARDA DEĞİŞİKLİK YOK

MGM duyurusunda sıcaklıklarda bir değişiklik beklenmediği, ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bildirildi. 

9 TEMMUZ HAVA DURUMU SAAT 18.00 İLE 00.00 ARASI

10 TEMMUZ 2020 HAVA DURUMU: SAAT 00.00 İLE 06.00 ARASI

10 TEMMUZ HAVA DURUMU 06.00 İLE 12.00 ARASI

10 TEMMUZ 12.00 İLE 18.00 ARASI

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ülke geneli 5 günlük hava durumu şu şekilde: