Kayseri'de Korkunç Olay: Eşinin Boğazını Kesti, Eşarbı ile Onu Boğmaya Çalıştı

Kayseri 'de korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, boşanma aşamasında olan eşine korkunç şekilde saldırdı.

Kayseri'de Korkunç Olay: Eşinin Boğazını Kesti, Eşarbı ile Onu Boğmaya Çalıştı

Kayseri 'de korkunç olay: Önce boğazını kesti sonra boğmaya çalıştı.

Kayseri Melikgazi 'den son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre 30 Ağustos Mahallesi 'nde meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olan ve hakkında uzaklaştırma olan Okan Taşdöven isimli kişi, bir mağazada eşine saldırdı. 

Mağazaya gelen ve eşine bıçakla saldıran cani, onun boğazını kesti. Bıçak elinden düşen kişi, daha sonra eşinin eşarbı ile onu boğmaya çalıştı. 

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE

Yaşanan feci olayın, 16 yaşındaki kızlarının önünde yaşandığı, kızın bırak dediği ancak caninin eşine saldırmaya devam ettiği bildirildi. 

‘Polis çağırın’ diye yardım isteyen Ayşe Taşdöven’i, kızı canını ortaya koyarak kurtarmaya çalıştı.

POLİSLERE TESLİM EDİLDİ

Yaşanan olaydan dakikalar sonra çevredeki vatandaşlar , saldırganı yakaladı ve polise teslim etti. 

KADINDAN AÇIKLAMA

Kızının gözleri önünde saldırıya uğrayan kadın o anları şu şekilde anlattı:

“Kızımla birlikte mağazaya gittim. Yukarıda asılı duran çantalara bakıyordum. Yanımıza gelmiş. Biber gazı çıkardı tanıyamadım. Biz çobanlık yaptığımız için Okan’ın kullandığı bıçağı iyi biliyordum. Bıçağı görünce Okan olduğunu anladım. Direkt boğazıma sarıldı. Kızım engellemek istedi ama kızım ve bana biber gazı sıktı. Sonra boğazımı kesmiş farkında değilim. Müdahale etmek isteyenlere de sıktı. Boğuşma anında bıçağı elinden düşürdüm. Kızım da bıçağı aşağı kata attı. Bıçağı elinden düşen Okan, başörtümü arkaya sıyırdı ve boğmaya çalıştı. Vatandaşlar ve kızımın yardımı ile elinden kurtuldum.”

İFADESİ PES DEDİRTTİ

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan saldırgan, emniyetteki ifadesinde şunları söyledi: “Kayseri’ye tesadüfen gelmiştim. Alışveriş için ben de mağazaya girdim. Merdivenlerden çıkınca kızım konuştu o anda eşim ve kızımın olduğunu fark ettim. Dengesini kaybedip düşeceği sırada onu tuttum. Sonra bizim bağrışmalarımıza vatandaşlar geldi. Bıçağı kendimi korumak için çıkardım. Ben biber gazı da sıkmadım.”

Saldırgan tutuklandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA