İnşaattaki Defile Sonrası İşçilere Oyunculuk Teklifi Yağdı

Trabzon 'da işçilerin düzenlediği ve sosyal medya üzerinde kısa sürede yayılan defile görüntüleri sonrası işçilere oyunculuk teklifleri yağmaya başladı.

İnşaattaki Defile Sonrası İşçilere Oyunculuk Teklifi Yağdı

İşçilerin defilesi sonrası teklif yağıyor.

Trabzon Araklı 'da inşat işçilerinin düzenlediği ilginç defile sonrası flaş gelişme yaşandı. 

İnşaat malzemeleri ile inşaatın önünü podyum gibi kullanan işçilerin bu videosu sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı ve milyonlarca kişi tarafından izlendi. 

İŞÇİLERE OYUNCULUK TEKLİFLERİ YAĞMAYA BAŞLADI

Ellerinde mala ve sıva yapmakta kullanılan malzemeleri alan işçiler, podyum gibi yaptıkları platformun üzerinde yürüdü. Bu anlar ise cep telefonu kamerasına çekildi. 2 gün içinde 7 milyondna fazla kişinin izlediği görüntüler sonrası işçilere teklif yağmaya başladı. 

İşçilerden Müjdat Uğur yaptığı açıklamada, “Milyonlarca paylaşım var. Farklı sosyal medya mecralarında da paylaşılıyor. Bu sıkıntılı pandemi sürecinde belki de böyle bir şeye ihtiyaç vardı. Tam isabetli bir zamanda böyle bir video yayınladık ve çok sevildi. Onun dışında kanallarda ve sosyal medya mecralarında da çok fazla paylaşım yapılıyor. Yurt dışından arkadaşlarımız arıyor, videoda büyük bir patlama oldu. Ayrıca buradan şarkısını kullandığımız İsmail YK'ya da çok teşekkür ediyoruz. Kendisi de hesaplarında paylaşarak bize destek verdi.” dedi

CİDDİ TEKLİFLER GELDİ

Tuncay Şahan , gelen oyunculuk teklifleri ile ilgili ,  “Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Türkiye’de çok sevildik. Çok mutluyuz. Çünkü her gittiğimiz yerde bizi tanıyorlar. Bugün işten gelirken Araklı’da bizi çok güzel karşıladılar. Devamını getirmeyi düşünüyoruz. Çok olumlu yorumlar alıyoruz. Pozitif yönde muhteşem bir tepki aldık. Ciddi manada oyunculuk teklifleri alıyoruz, değerlendireceğiz.” dedi. 

İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER

Özcan Arslan, çektikleri video ile ilgili, “Bu videoyu çekerken, çok tutulacak gibi düşüncelerimiz yoktu. Videomuz gerçekten çok beğenildi. Trabzon ve Araklı'da herkes bizi tanıyor. ‘Siz video çekenler misiniz?’ şeklinde sorularla karşılaşıyoruz. Çok hoşumuza gidiyor. Kısmet olursa bu videoların devamı gelecek, bizi izlemeye devam etsinler.” dedi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA