"Hamileyim" Diyen Kadının Karnından Çıkanlar Şok Etti!

İzmir'in Konak ilçesinde hamile olduğu iddia edilen kadının karın bölgesine sarılı vaziyette 1 kilo bonzai maddesi bulundu. Kadın gözaltına alındı.

"Hamileyim" Diyen Kadının Karnından Çıkanlar Şok Etti!

Konak İlçe Emniyetine bağlı polis ekipleri, Gaziler Caddesi'nde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim başlattı. Denetimler esnasında bir taksiyi durduran polis, arka koltukta oturan 24 yaşındaki S.O. ve yanındaki 28 yaşındaki S.S.'nin sokağa çıkma izinlerini sorguladı. Fakat şüphelilerden S.S., sokağa çıkma izinlerinin bulunmadığını, arkadaşının hamile olduğunu ve onu hastaneye götürdüklerini iddia etti.

Bu esnada S.O'nun durumdan panikleyerek çelişkili konuşmalarından şüphelenen polis ekipleri, olay yerine kadın polis memuru istedi. Bölgeye gelen kadın polis memuru tarafından araması yapılan S.O.'nun karın bölgesinde 1 kilo bonzai maddesi bulundu.  S.O. ve S.S.'nin gözaltına alınarak emniyete götürüldüğü, burada sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden kendilerine ceza yazıldığı, daha sonra da Narkotik ekiplerine ilgili şahısların uyuşturucu madde nedeniyle teslim edildiği, Narkotik Şubedeki işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

YENİ İŞ HABERLERİNİ TAKİP ET!  İLKOKUL , LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN İŞ HABERLERİ YAYIMLANDI

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN