EYT-3600 Ek Gösterge-Mahkumlara Af ve Taşeronda Son Dakika Haberi!

3600 ek gösterge, mahkumlara af, emeklilikte yaşa takılanlar, nafaka , hal yasası ve 3600 ek gösterge ile ilgili kritik tarih geliyor. İşte son dakika gelişmeleri.

EYT-3600 Ek Gösterge-Mahkumlara Af ve Taşeronda Son Dakika Haberi!

Taşeron, EYT, ek gösterge ve mahkumlara af için tarih geliyor.

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren taşeron, mahkumlara af, emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek gösterge yasa teklifleri TBMM Genel Kurulu 'nda görüşülecek. 

Temmuz ayında meclis tatile girmeden önce Genel Kurul 'da görüşülmesi beklenen , ancak meclisin tatile girmesi nedeniyle yeni yasama yılına kalan bu konular için geri sayımda sona geliniyor.

TAŞERON

Kadroya alınmayan taşeron işçiler , kadroya alınan  ancak maaş düzenlemesi yapılmayan 4/D'li işçilerin sorunlarının çözümü için TBMM 'nin toplanması bekleniyor. Öte yandan işçiler , ilave tediye ödemelerindeki haksızlığın da giderilmesi ve belediye kamu işçilerine de ilave tediye ödemesi yapılmasını istiyor.

3600 EK GÖSTERGE MESELESİ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçim vaadi olan ek gösterge için bekleyiş devam ediyor. Hemşire, öğretmen, polis ve din görevlilerine verilecek 3600 ek gösterge için yeni yasama yılı bekleniyor.

Yeni yasama yılında ek gösterge hakkında adım atılması bekleniyor.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın verdiği EYT talimatı sonrası yüz binlerce kişi ümitlendi. EYT düzenlemesi için komisyon kurulması talimatı sonrası çalışmalar başladı. Vedat Bilgin, EYT düzenlemesi için görüşmelere başladı.

TBMM 'nin de açılması ile EYT 'de somut adımlar atılması bekleniyor.

MAHKUMLARA AF MESELESİ

Kamuoyunda mahkumlara af olarak bilinen ceza indirimi meselesi yeni yasama yılının ilk gündemlerinden olacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nin açılması ile birlikte ilk gündem konusu Yargı Reformu olacak.

Yargı reformu kapsamında ceza indirimi meselesi de çözüme kavuşturulacak.

AF-EYT-3600 VE TAŞERON İŞÇİLER BU SAYFADA >> TIKLA KATIL

TBMM 1 EKİM 2019 GÜNÜ AÇILIYOR

TBMM Genel Kurulu 1 Ekim 2019 günü toplanacak. 1 Ekim 2019 Salı günü saat 15.00’te  genel kurul toplanacak ve yeni yasama yılı başlayacak.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından çözülmesini istediğiniz sorunları yazabilirsiniz.

TBMM AÇILDIĞINDA HABERDAR OLMAK, SÜREÇTEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN