Bedelli Askerlik Kura Çekimi ve Şubat 2020 Askerlik Yerleri Açıklanıyor

2020 yılında bedelli askerlik yapacaklar için kura çekimi yapılacak. Öte yandan bu hafta Şubat 2020 askerlik yerleri de belli oluyor. İşte detaylar.

Bedelli Askerlik Kura Çekimi ve Şubat 2020 Askerlik Yerleri Açıklanıyor

Bedelli askerlik kuraları ve Şubat 2020 askerlik yerleri duyurusu.

2020 yılında bedelli askerlik yapacak vatandaşlar , başvurularını geçtiğimiz 2019 senesinde yapmıştı. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan açıklamada başvuruların Ağustos sonuna kadar alınacağı ve bedelli askerlik yapmak için başvuru yapan vatamdaşların kuraya tabi tutulacağına yer verildi.

Açıklama sonrası on binlerce kişi bedelli askerliğe başvuru yaptı. Başvuruların alınmasının ardından kura çekimi için bekleyiş başladı. MSB ASAL tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada bedelli askerlik kura çekiminin Ocak 2020 'de yapılacağına yer verildi. 

Ocak ayının gelmesi ile birlikte bedelli askerliğe başvuru yapanlar , kura çekiminin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. 

KRİTİK HAFTA

24 Ocak 2020 günü askerlik yerleri açıklanacak. Şubat ayında silahaltına alınacak er, erbaş, yedek subay ve astsubaylar belirlenecek. Bu nedenle bedelli kura çekiminin 24 Ocak 'tan önce yapılması bekleniyor.

Askerler ve askere gidecekler bu sayfada TIKLA KATIL

Kura çekimi yapıldığında ve  Şubat 2020 askerlik yerleri  açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN