13 büyük bankadan dev gibi hamle! TL parası olanlar köşeyi dönecek

Bankaların getirileri günden güne artıyor! Tüm detaylar haberimizde.

13 büyük bankadan dev gibi hamle! TL parası olanlar köşeyi dönecek

13 banka müşterilerine güzel haberi verdi! Bu tutarlarda kazanç sağlayabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARIN AYLIK GETİRİLERİ

Merkez Bankası sıkılaşma politikaları sonrasında bankaların faiz oranlarında da yükselişler yaşanıyor. Son dönemlerde nakit birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar bankaların mevduat hesaplarını sık sık tercih ediyor. Merkez Bankası faiz kararları sonrasında bankaların 32 günlük vade faiz oranları yüzde 58 oranlarına kadar yükseldi. En çok faiz oranı veren banka Alternatif Bank olarak açıklandı. 

en yüksek mevduat faiz oranları

750 bin TL birikimi olan müşteri Alternatif Bank'tan 36 bin 250 TL, Denizbank'tan 34 bin 981 TL, Fibabanka'dan 35 bin 605 TL gelir elde edebiliyor. Mevduat faiz oranları banka politikalarına göre değişkenlik gösteriyor. Birçok banka yeni müşterilerine de hoş geldin kampanyaları kapsamında yüksek faiz oranları teklif ediyor. Yeni düzenlemeler sonrasında bankaların güncel mevduat faiz oranlarına ve aylık kâr hesaplamalarına bankaların resmi internet siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz.